ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Çelikhan Fen Lisesi

Çelikhan Fen Lisesi

Adres
MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. HASAN GÜNDOĞAR CAD. ŞEHIT MEHMET YERLIKAYA IMAM HATI ORTA OKUL BLOK NO 59 ÇELİKHAN / ADIYAMAN
Vizyon
Eğitimde önder, öncü, örnek bir kurum olarak; ideal ve idealist gençler yetiştirmek, taklit eden değil taklit edilen olmaktır.
Misyon
Fen ve matematik alanlarında başarılı, araştırmacı, planlı ve koordineli çalışan, verimlilik ilkesini özümseyen, insan ilişkilerinde olumlu davranışlar gösteren; sosyal becerileri yüksek, girişimci ruha sahip, ileriyi görebilen, geleceğe ümitle bakabilen; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli kültür ve ahlaka sahip bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin; Günün teknolojisini kullanabilmelerini ve takip edebilmelerini, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, Bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmelerini, Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemlerin kullanılması gerekliliğini kavramalarını, Donanımlı olarak bir yükseköğretim kurumuna yerleşebilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın iyi birer insan olmalarını sağlamaktır.
08:20-11:40 13:30-15:10
İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.